Omnimark werkt al meer dan 25 jaar voor C&A in de Benelux

Vele bekende reclame campagnes op het wagenpark werden door ons verzorgd. In 2010 werd ons verzocht mee te denken over een internationale re-branding op meer dan 900 trucks in heel Europa.

Samen met onze internationale netwerk partner konden wij hier optimaal op inspelen. De vraag was complex, het antwoord veel simpeler : Omnimark werkt internationaal namelijk vaker aan grote projecten en biedt daarvoor netwerk groep GLIMMA aan.

GLIMMA

“GLIMMA thinks global, and acts local”. Met GLIMMA werken wij aan vele internationale corporate en brand programma’s. In de Benelux zijn wij de exclusieve vertegenwoordiger van GLIMMA. Of het nu voertuigen, gebouwen, terreinen of winkels betreft, GLIMMA staat voor GLobal IMage MAnagement en maakt dat ook waar.

Overal in de wereld werken wij met professionele partijen, die samenwerken in fleetmarking opdrachten en out-of-home projecten op gebouwen, terreinen en kantoren. Vanuit GLIMMA worden internationale projecten gecoördineerd in een hecht team van partners in Londen, Parijs, Weesp/Amsterdam, Scandinavië, Noord-Amerika en Shanghai. Onze klanten hebben altijd een aanspreekpunt “om de hoek”.

C&A fleet re-branding in heel Europa

“GLIMMA thinks global and acts local”. Voor C&A betekende dit dat wij als dagelijkse gesprekspartner functioneerden. Na een internationale pitch van C&A kregen wij de opdracht de vrachtwagenvloot van C&A in Nederland, Belgïe, Duitsland en Frankrijk te restylen. Hiermee wil C&A één uniforme uitstraling in alle landen verzekeren. GLIMMA organiseert het project over de betreffende landen. De bestickering wordt lokaal geproduceerd en met plakbedrijven gemonteerd, alles onder de strakke regie van GLIMMA. Omnimark voerde alles uit in de Benelux.

Deze aanpak garandeert gestandaardiseerde kwaliteit, naast het grote voordeel dat lokaal kan worden gemonteerd. In de project etool van GLIMMA kan C&A gegevens van elk voertuig terugvinden.

Door de samenwerking binnen GLIMMA kunnen de partners grote, complexe internationale projecten sneller en efficiënter aanbieden. Inmiddels werken we vanuit het GLIMMA concept ook aan projecten voor gategroup, Heineken en Nokia. Zo valt zelfs internationaal alles op zijn plek.

 

C&A

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in