Gemeente Amsterdam kiest voor Traxx

Traxx ™ is een internationaal gepatenteerd frame systeem ontworpen om het wisselen van reclame afbeeldingen gemakkelijk en snel uit te voeren op bestel- en vrachtwagens, trailers en laadbakken. Het is kosteneffectief, het systeem werkt met een minimale stilstand van voertuigen (zie video).

Omnimark biedt, als alternatief voor bestickering van vrachtwagens en opleggers, een nieuwe techniek om reclameboodschappen snel en frequent te wisselen. Dit systeem, Traxx genaamd, is een framesysteem met een reclamedoek voor zijkanten van trailers, trucks en bestelwagens met een laadbak opbouw. Het voordeel is dat je binnen een half uur reclamedoeken voor twee zijkanten kunt plaatsen.

Traxx is daarmee ideaal voor het ondersteunen van wisselende reclamecampagnes. Het wisselende medium verhoogt tevens de attentiewaarde voor het kijkerspubliek.

De Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuid heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om een schone leefomgeving. Men streeft naar een leefomgeving die schoon, heel en veilig is. Het communicatiebeleid met het thema 'Schoon Zuid' wil zo effectief mogelijk met de bewoners communiceren. De wagens van de vuilnis ophaaldienst vormen een kanaal die alle straten en huizen bereikt. Om wisselende boodschappen in te zetten koos men voor ons Traxx systeem. Het wagenpark vormt daarmee een onderdeel in communicatie strategie van het stadsdeel.

Traxx

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in