productie medewerker

ervaren productie medewerker

Omnimark te Weesp is een specialist in de huisstijl, reclameaankleding en -belettering van bedrijfswagens, vliegtuigen en treinen. Met 60 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van fleetmarking in Nederland en bedienen we corporate-bedrijven, overheden en MKB-bedrijven hun wagenpark visueel aan te kleden. Omnimark biedt totaaloplossingen en heeft daarvoor alles in eigen huis: DTP, productie, montage, schadeherstel, logistieke organisatie en het projectmanagement voor (inter)nationale rebranding- en restyletrajecten. Naast fleetmarking houdt Omnimark zich tevens bezig met realisatie van huisstijl en reclame op gebouwen en producten.

Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar ervaren

 

Productiemedewerker Sign.

Jouw domein wordt de print- en productieruimte. Je hebt ervaring met lamineren, appliceren en polar-snijden.  Je draait mee in een klein, enthousiast team en bent een belangrijke schakel in ons proces. Naast productie draaien houdt je onze voorraad bij, houdt je de productieruimte netjes, weet je hoe de machines werken en denk je mee over uitdagingen in nieuwe klussen. Je bent gedreven om altijd voor een goed eindresultaat te gaan, kan goed samen én zelfstandig werken en je hebt een gezonde dosis humor.

 

Jouw profiel
Je hebt ervaring in de sign-branche. Bij voorkeur heb je al gewerkt met digitale large format prints, en kun je lamineren, appliceren en polarsnijden. Je kent ‘alle kneepjes van het vak’. Je werkt gestructureerd, nauwkeurig, weet van aanpakken en bent representatief en communicatief. Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken. Je bent flexibel en zorgt ervoor dat werkzaamheden conform afspraak en naar tevredenheid van de klant worden opgeleverd. Je levert kwaliteit zonder de productiviteit en het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met liefde voor het vak.

 

Wij Vragen:

MBO denk- en werkniveau

Bij voorkeur opleiding Signmaker niveau 4 of al enige jaren ervaring

Nauwkeurig, precies, verantwoordelijkheidsgevoel en oplossingsgericht

Woonachtig in de omgeving van Weesp.

 

 Wij bieden:

 38-urige werkweek

 Gevarieerde werkzaamheden

 In een leuk team

 Arbeidsvoorwaarden volgens sign cao

 

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan onze verwachtingen, stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Alfred Boltjes, vacature@omnimark.nl of bel Omnimark, 0294-494 500 en vraag naar Alfred.

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in