Wagenpark C&A Benelux al meer dan 25 jaar door Omnimark verzorgd

Vele bekende C&A reclame campagnes op het wagenpark zijn door Omnimark verzorgd. In 2010 werd ons verzocht mee te denken over een internationale re-branding op meer dan 900 C&A trucks in heel Europa.

Internationaal netwerk van Omnimark helpt bij Re-branding C&A

Samen met onze internationale netwerk partner, Glimma kon Omnimark hier optimaal op inspelen. De vraag was complex, het antwoord veel simpeler : Omnimark werkt internationaal namelijk vaker aan grote projecten en biedt daarvoor netwerkgroep GLIMMA aan.

GLIMMA internationale partner voor re-branding Omnimark klanten

“GLIMMA thinks global, and acts local”. Met GLIMMA werkt Omnimark aan vele internationale corporate en brand programma’s. In de Benelux is Omnimark de exclusieve vertegenwoordiger van GLIMMA. Of het nu voertuigen, gebouwen, terreinen of winkels betreft, GLIMMA staat voor GLobal IMage Management en maakt dat ook waar.

Overal in de wereld werkt Omnimark met professionele partijen, die samenwerken in fleetmarking opdrachten en out-of-home projecten op gebouwen, terreinen en kantoren. Vanuit GLIMMA worden internationale projecten gecoördineerd in een hecht team van partners in Londen, Parijs, Weesp/Amsterdam, Scandinavië, Noord-Amerika en Shanghai. Onze klanten hebben altijd een aanspreekpunt “om de hoek”.

C&A fleet re-branding in heel Europa

“GLIMMA thinks global and acts local”. Voor C&A betekende dit dat Omimark als dagelijkse gesprekspartner functioneert. Na een internationale pitch van C&A kreeg Omnimark de opdracht de vrachtwagenvloot van C&A in Nederland, Belgïe, Duitsland en Frankrijk te restylen. Hiermee wil C&A één uniforme uitstraling in alle landen verzekeren. GLIMMA organiseert het project over de betreffende landen. De bestickering wordt lokaal geproduceerd en met plakbedrijven gemonteerd, alles onder de strakke regie van GLIMMA. Omnimark voerde alles uit in de Benelux.

Deze aanpak garandeert gestandaardiseerde kwaliteit, naast het grote voordeel dat lokaal kan worden gemonteerd. In de project etool van GLIMMA kan C&A gegevens van elk voertuig terugvinden.

Samenwerking met Glimma

Door de samenwerking binnen GLIMMA kunnen de partners grote, complexe internationale projecten sneller en efficiënter aanbieden. Inmiddels werken we vanuit het GLIMMA concept ook aan projecten voor gategroup, Heineken en Nokia. Zo valt zelfs internationaal alles op zijn plek.

 

C&A