Technische bestickering gasflessen Benegas door Omnimark

Benegas

Omnimark helpt Benegas bij sterke - onopvallende - Brand Identity, van de achtertuin tot in het open veld. De uitdaging zit hem in de technische oplossing voor het bestickeren van gasflessen.

Technische en logistieke uitdaging bestickering gasflessen

Omnimark werd gevraagd de bestickering van de gasflessen aan te pakken. De stickers en folies moeten niet alleen goed beplakbaar zijn op de speciale coatinglagen, maar ook weer- en algenbestendig en onverwijderbaar. Een technische eis die we voor hen oplossen. De uitdaging ligt verder op het logistieke vlak. Per jaar moeten circa 20.000 gasflessen worden bestickerd, de voorraad moet bij de klant echter zo gering mogelijk zijn, terwijl de verbruik aantallen fluctueren. We hebben een oplossing voor dit probleem in de ‘supply-chain’ gevonden. Doordat Omnimark een buffervoorraad logo’s aanhoudt, zijn wij in staat binnen drie dagen te leveren. 

Onopvallende huisstijl gasflessen Benegas

Benegas is vooral te vinden op plaatsen waar zich geen vaste gasleiding bevindt. Het bedrijf, dat ooit onderdeel uitmaakte van BP, is gespecialiseerd in het aanbieden van propaangas in bulk of gasflessen op bijzondere locaties, zoals in weilanden van boeren. Voor de consistente betrouwbare kwaliteit in product en inventieve dienstverlening streeft Benegas naar een eigen uitstraling van de gastanks. Dit vraagt om een onderbouwde communicatie strategie, want de boer wil niet dat de gasflessen te veel opvallen. 

Benegas