Fortune, een smaak beleving die je ook mag uitstralen

Fortune Hot Drinks, bekend in het bedrijfsleven en bij verenigingen e.d., houdt zich bezig met koffie. Belangrijk onderdeel zijn de verschillende automaten in bedrijven en kantoren. Het hoofdkantoor in Zoetermeer stuurt koffieconcepten als franchiseformules aan door heel Nederland. Alle franchiseleden houden zich daarbij goed aan de huisstijlregels. Een eenduidige uitstraling onderbouwt daarmee de Fortune merkbelofte.

Het succes van Fortune regio Wageningen leidde tot de verhuizing naar een nieuw pand in Veenendaal. Idee was deze mijlpaal aan te grijpen om sterk uit te pakken. Omnimark werd erbij gehaald om als adviseur mee te denken met de directie en het reclamebureau over de decoratie van de nieuwe bedrijfsgevel. Uit de vele voorstellen zijn uiteindelijk grote proefpanelen geproduceerd met verschillende maten koffiebonen. De directie ging niet over een nacht ijs en nam heel minutieus alle alternatieven onder de loep, inclusief de grootte van het logo. Als het moet kunnen wij heel snel schakelen, want binnen een maand moest alles klaar zijn, inclusief de installatie. Ook de decoraties voor het wagenpark van Fortune Hot Drinks worden natuurlijk door ons verzorgd.

Estatemarking

Het decoreren van gevels maakt deel uit van ons producten aanbod  Estatemarking.  Het bevestigt de maatwerkaanpak van Omnimark. Uiteindelijk gaat het om de zekerheid van een perfecte regie en uitvoering en de garantie op de houdbaarheid van de kleuren voor langere periode.

 

Fortune