Omnimark bestickert internationaal wagenpark Gate Gourmet

Internationaal opererende luchtvaart-cateraar Gate Gourmet, onderdeel van de Gategroup, benaderde Omnimark met de vraag het internationale wagenpark te bestickeren. Omnimark is een topspeler in de Benelux-markt, met internationale groei ambities, ging dus graag aan de slag!

Omnimark bestickert wereldwijd 500 Gate Gourmet trucks 

Gate Gourmet opereert over de gehele wereld en Omnimark zorgde voor de nieuwe Gate Gourmet branding op vele luchthaven depots van Gate Gourmet. Zo waren we actief in New York, London en Düsseldorf, maar de nieuwe branding komt inmiddels ook al voor in verre oorden als Australië, Colombia en Singapore. Wereldwijd rijden er al meer dan 500 trucks die door Omnimark zijn voorzien van de Gate Gourrmet branding.

Online tool projectplanning internationaal wagenpark

Speciaal voor de cateraar hebben we een etool voor het gehele internationale wagenpark ontwikkeld. Hiermee konden we op een simpele manier de fleetmanagers in staat stellen gegevens over maten van het wagenpark, aantallen en foto’s e.d. te uploaden. Deze gegevens gebruiken we als startpunt voor het maken en plaatsen van de juiste beelden op de juiste trucks op het juiste moment. Omnimark beheert vervolgens de projectdocumentatie, waarmee over de gehele wereld instructies worden geleverd hoe te plaatsen en te onderhouden.

Alles gebeurt in een nauwe samenwerking tussen Gate Gourmet hoofdkantoor, haar interne designbureau en de leveranciers van de trucks.

Hoe pak je internationale rebranding aan? 

Veel van de internationale plaatsingen worden door Omnimark uitgevoerd in samenwerking met onze netwerkpartner GLIMMA. Op deze wijze werken we inmiddels ook internationaal voor Heineken en Nokia.

Gate Gourmet