Raambelettering Gebouw Raad voor de Rechtspraak

Omnimark verbeeldt de taal van de architect in raambelettering. Kwaliteit door meedenken en open vraagstukken invullen voor de Rijksgebouwendienst. Meerwaarde in het delen van producteigenschappen, techniek en kennis.

Raamdecoratie op maat bij Omnimark

Bij speciale projecten komt het beste van Omnimark naar boven. In die gevallen geven wij een staaltje af van wat we kunnen: technisch inzicht, inlevingsvermogen in de opdrachtgever, de juiste keuze in kwaliteit en prijs, grote productiecapaciteit en werken aan een vertrouwensbasis. “Speciale projecten passen perfect in onze manier van werken,” stelt Hwie-Bing Kwee, algemeen-directeur Omnimark. Bij speciale projecten gaat het meer dan waar ook om maatwerk aanpak. Een goed voorbeeld hiervan is de decoratie van alle ramen van kantoren en vergaderruimtes in het Gebouw van de Raad voor de Rechtspraak in Den Haag. Dit bleek een complexe opdracht, waarbij onze technische kennis en ons vermogen ons te verplaatsen in de vraag van de architect, veel heeft betekend.

 

Wens architect vertaald in raamstickers Omnimark

Op de glazen wanden in het fraaie kantoor moest de complete tekst van de Nederlandse Grondwet worden aangebracht. Dat is naast een technisch hoogstandje een logistieke uitdaging geweest. Vanuit het originele wetboek moest de complete wettekst ononderbroken over alle ruiten doorlopen. Daarbij waren niet alle ruiten identiek qua maatvoering. Het is heel belangrijk dat de architect het vertrouwen heeft dat het voorgestelde concept goed is vertaald in technische documenten en uitvoering. Ofwel: een goed inlevingsvermogen in de wens van de architect staat centraal. De techniek staat daarin ten dienst en de complete voorbereiding en realisatie loopt volgens een draaiboek als in een speelfilm.