TBI kiest al jaren voor Omnimark

Omnimark is voor TBI gestart met de verzorging van het fleetmarking programma voor het gehele wagenpark. Inmiddels leveren wij huisstijlproducten voor de gebouw aankleding, bebording, laadpalen en productmarking (o.a. gereedschapsstickers, keuringsstickers, functionele labels).

TBI is een netwerk van ondernemingen die actief zijn in de sectoren vastgoed, bouw en techniek. De verschillende business units en werkmaatschappijen hebben samen enkele duizenden auto’s in bedrijf. Omnimark is sinds de nieuwe huisstijl betrokken als leverancier voor de belettering van de verschillende voertuigen. Ze werden in het begin in één kleur groen gespoten en daarna door ons voorzien van de huisstijl.

Innovatie

Vanaf 2010 kon TBI bij ons zelfs kiezen tussen ’wrappen’ of 'spuiten. ‘ Wij speelden daarmee in op een nieuwe innovatie. Bij wrappen wordt een volledige wagen beplakt in folie kleuren. Niet als een cadeauverpakking, maar als een tweede huid vormt de folielaag een vervanging voor een kleur laklaag. Tussen beide methoden bestaat qua prijs nauwelijks verschil. Maar met name in bijzondere huisstijlkleur gespoten auto’s hebben een lagere restwaarde, terwijl foliemontage het voordeel biedt dat men een wagen kan aanschaffen in voor de tweedehands markt meer gangbare kleuren. Een belangrijk ander voordeel is dat een klant bij incidentele situaties snel een uitbreiding van zijn wagenpark kan realiseren. Voorraad auto’s die bij de leasemaatschappij, dealer of importeur beschikbaar zijn kunnen direct in de huisstijl kleur worden gewrapped.

Voor een omvangrijk wagenpark als dat van TBI zijn de genoemde voordelen doorslaggevend. Geconfronteerd met deze noviteit koos TBI voor een door Omnimark uitgevoerde operatie van meerdere auto’s per jaar. Wij noemen het Fleetwrappen. Eerst worden de voertuigen met de eigen, specifieke kleur groene folie ‘ge-wrapped’ en vervolgens beplakt met de huisstijl elementen van de verschillende werkmaatschappijen.

Voor TBI een efficiënte oplossing, met behoud van de opvallende huisstijl.

 

 

TBI