Annemieke Bijleveld

Annemieke-lang

Ieder mens heeft iets goeds in zich! “Maak er wat moois van” en van mijn moeder meegekregen “wie goed doet die goed ontmoet”.

Hoe omschrijf je jezelf? Ik ben een open, handwerkend persoon. Ik hou ervan om met veel verschillende werkzaamheden tegelijk bezig te zijn. Ik hou van diversiteit en andere culturen.

Wat is je rol bij Omnimark? Ik word opgeleid tot projectcoördinator. Als opstapje heb ik mij afgelopen jaar beziggehouden met ons Omnilink systeem. In samenspraak met onze klanten zoals KPN, Post NL, Centric etc. mogen de schadebedrijven sommige stickers zelf plakken, andere moeilijkere huisstijlen en gewrapte onderdelen niet. Met deze moeilijkere stickers kunnen wij met 3 à 4 dagen op de stoep staan om te plakken. Lijkt allemaal simpel maar is soms best een uitdaging. Met de komst van ons nieuwe computersysteem hoop ik op een versimpeling van administratieve taken en veel meer tijd voor “project coördinatie”.

Wat was je eerste (bij)baantje? Dat waren wel 3 verschillende baantjes op mijn 15e. Schoonmaken bij een verzorgingstehuis, later was ik telefoniste en patatbakker bij een plaatselijke voetbalvereniging.

Wat betekent voor jou perfectie? Dat over alles is nagedacht en met alle diverse wensen zo veel als mogelijk rekening is gehouden, met aandacht en respect.

Wat is je favoriete hobby of sport? Ik speel al ruim 35 jaar waterpolo. Ik ben linkshandig wat vrijwel altijd een verassing is voor de tegenpartij. Mijn favoriete positie is op de midvoor, middenvoor het doel, daar weet ik nog wel eens een balletje het doel in te frommelen. Ik train hiervoor 2x in de week en speel competitie en verzorg het clubblad (ik zit in de redactie namens waterpolo). Naast waterpolo ga ik eens per jaar skiën en heb ik in het najaar van 2017 en 2018 toneel gespeeld in een komisch stuk.

Heb je favoriet automerk? Ik heb er al meerdere 2e hansjes uitgeprobeerd en ben daar tevreden mee. 

Waar lig je 's-nachts wakker van? Vaak slaap ik erg goed. Ik kan wel eens wakker liggen met veel regen en onweer ’s nachts.

Wat is je mooiste ervaring uit je leven tot nu toe? Ik ging op mijn 20e stagelopen in Hong Kong en heb gewoond bij een Hong Kong Chinese familie.

Met wie zou je een dag willen stappen, of een dinertje mee willen hebben?  Ik zou een dag mee willen lopen met het NOS-journaal maken. Met bijvoorbeeld Annechien Steenhuizen. De redactie, wat haalt het nieuws, wat niet? Hoe bereid je je voor, waar let je op met voorlezen, hoe duidelijk moet je zijn met articuleren etc. Daarna de dag afsluiten met een borrel en een etentje.

Wat is je lieveling gerecht? Pasta met pompoen, salie en salami.

Welke tv-reclame klassieker vind je het leukst? Die van het vlot bouwen van Bacardi Rum (lang geleden).

Wat is je favoriete boek? Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde van Per. J. Andersson.

Wat is je favoriete film? Ik vind Bridges over Madison Country met Meryl Streep mooi.

Wat is je favoriete kleur en waarom? Rose, dat is het al van kinds af aan, daarnaast hou ik van blauw.

Wat is je droom voor je ouwe dag? Met een zelfgebouwde/verbouwde camper op zonne-energie de Zijderoute af.