Claudia Slegter

Claudia Slegter Accountmanager Omnimark

“Carpe Diem”

Hoe omschrijf je jezelf? Als een enthousiaste, betrokken creatieve duizendpoot.

Wat was je eerste baan? Dat was bij ABN AMRO bank, kas/ balie

Wat betekent voor jou kwaliteit? Altijd je afspraken nakomen, aandacht voor details. Als je iets doet, dan doe je het goed! Maak geen beloftes, die je niet kan waarmaken. Kwaliteit krijg je ook als je met de drie P’s werkt! De drie P’s à Passie, Plezier & Prestaties.

Wat is je favoriete hobby of sport? Ik hou van skiën en een paar keer per jaar probeer ik actief te zijn met hardlopen. Daarnaast hoop ik ooit nog eens te gaan golfen.

Qua hobby’s, ik vind het leuk om naar een voetbalwedstrijd te gaan en ik kan enorm genieten van een concert. Ik ben een reislustig type, van rondreizen tot aan een stedentrip. Maar ook gezellig met vrienden in een goed restaurant een hapje eten vind ik ook supergezellig.

Heb je favoriet automerk? Audi – Elegante, zakelijke perfectie!

Waar lig je 's-nachts wakker van? Als mensen in je omgeving ziek zijn.

Wat is je mooiste ervaring uit je leven tot nu toe? De rondreis in Thailand, naast een geweldige reiservaring was dit ook een levenservaring.

Met wie zou je een dag willen stappen, of een dinertje mee willen hebben? Koningin Maxima, ik vind haar een enorm bijzondere mooie en inspirerende vrouw. Ik zou heel graag een keer met haar willen dineren in een informele setting.

Heb je een favoriet merk? Niet direct, maar er zijn wel merken die ik wel heel sterk vind. Denk dan bijvoorbeeld aan Volvo, Adidas en de KLM.

Wat is je lieveling gerecht? Ik ben een enorme liefhebber van Sushi. Maar de gehaktballen van mijn moeder zijn ook favoriet, net zoals in de winter een Hollandse stamppot, bijvoorbeeld zuurkool met worst.

Welke tv reclame klassieker vind je het leukst? Er zijn er best wel veel, maar uiteindelijk kies ik dan voor de geweldige sterke TV commercials van Centraal Beheer. “Even Apeldoorn Bellen”

Wat is je favoriete boek? Ik lees alleen als ik met vakantie ben. Dan zijn het de boeken van Saskia Noort, Karin Slaughter of Suzanne Vermeer.

Heb je een favoriete kunstwerk of kunstenaar? Nee, heb ik niet. Al heb ik wel een bijzonder schilderij in de woonkamer hangen van een Japanse kunstenaar, maar puur omdat ik het mooi vind en niet omdat het een favoriete kunstenaar is.

Heb je een favoriete muziekstuk? Ik ben fan van Anouk en Direct. Maar ik luister veel naar muziek, ieder ochtend lekker wakker worden met muziek en dat mag dan heel divers zijn. Van Armin van Buuren tot aan André Hazes.

Wat is je favoriete film? The Lion King en Tears of the Sun

Wat is je favoriete kleur en waarom? Ik ben een liefhebber van zwart, ik vind dit mooi en vooral stijlvol. Daarnaast vind ik groen een mooie inspirerende kleur, de kleur van de natuur. Denk dan aan de geweldige groene rijstvelden in Balie, prachtig

Wat is je droom voor je ouwe dag? Vooral gezond gelukkig oud worden met mijn partner. Met allemaal fijne mensen om ons heen op een heerlijke plek ergens op de wereld.