De Formule 1 van autotransport

juli 2016 Het transport van raceauto’s met een lage bodemspeling, klassieke oldtimers of luxe wagens is een precaire onderneming. Smink Autotransport, sinds 2014 onderdeel van Bergnet, vervoert dit soort voertuigen al sinds jaar en dag en biedt een totaalservice, waarbij de rol van de chauffeur centraal staat. Het laadproces, de totaalaanpak en de zorg waarmee de voertuigen worden afgeleverd maken Smink Autotransport een betrouwbare partner.

Exclusieve uitstraling

Om het exclusieve karakter van het transport van dit type voertuigen een extra dimensie mee te geven, zijn de speciaal gebouwde, gesloten trailers voorzien van een unieke uitstraling. De basis van de uitstraling van de trailers wordt gevormd door de zilverkleurige ondergrond, gecombineerd met het vernieuwde logo en de blauwe kleurstelling. Daarmee zijn deze trailers een indrukwekkend en opvallend visitekaartje van Bergnet en Smink Autotransport.

Gebruikte technieken

De logo’s zijn met behulp van digitale printtechniek aangebracht op een metallicgekleurde folie. Om zowel een extra bescherming te bieden, als het een hoogglansuitstraling mee te geven, is het geheel afgewerkt met een transparante laminaatfolie.

 

Intensieve samenwerking

Omnimark werkt intensief samen met Bergnet en Smink Autotransport. Het transport van de auto's die Omnimark wrapt, wordt door hen verzorgd. Zo worden er wekelijks tientallen wagens, die zijn voorzien van een nieuwe jas, gedistribueerd door het hele land.