van Rotterdam naar Moskou op 1 liter brandstof

mei 2013 Het Eco-runner Team Delft is een studententeam van de TU Delft met als doel het ontwerpen en produceren van extreem zuinige voertuigen.

Van 15-19 Mei in Ahoy-Rotterdam het Shell Energy-Lab 2013 Event.

Met het thema EXPLORE, MAKE AND LEARN kan de hele familie (gratis) kennis maken en ervaring opdoen over de meest innovatieve elementen en toekomst visies over energie.

Shell Energy Lab

Ook het Eco-runner team TU Delft gaat daar meedoen aan de Shell Eco-marathon 2013. Doelstelling is om op 1 liter brandstof een poging te doen om het record van 1:5000km te realiseren. De basisvorm van de Eco-runner 3 is in 2011 ontwikkeld. Omnimark heeft de body voorzien van een egale full body wrap die is afgespoten met blanke lak.

Vandaag heeft Omnimark samen met Bo Beckers, student Lucht- en ruimtevaarttechniek, de nieuwe bovenkap opnieuw voorzien van een folielaag. Het draait bij de Eco-runner uiteraard om aandrijving, aerodynamica en techniek, maar de uitstraling, het jasje vormt een bindend geheel in de Branding van het team. Lees erover op de website van Eco-runner team Delft. Omnimark wenst het team veel succes aankomende weken.

Shell Eco-marathon

Eco-Runner TU Delft