fortune XL

augustus 2013 De Fortune koffiekar is gereed, klaar om de weg op te gaan. De kar is gemaakt in de vorm van de Fortune koffiebekers en voorzien van een fullcolourafbeelding. Vanuit de wagen wordt koffie geschonken, bijvoorbeeld tijdens beurzen en bedrijfsevenementen.

De franchiseondernemers van de succesvolle Fortune franchiseformule hebben hiermee een uniek promotiemiddel die zij regionaal kunnen inzetten. De franchiseondernemers zijn het aanspreekpunt van Fortune in de regio voor advies, verkoop, plaatsing, onderhoud en levering van ingrediënten. Fortune is daarmee binnen hun sector de snelst groeiende organisatie van dit moment.

Dit vraagt ook om een heldere brand positionering en een goed uitgewerkt communicatiebeleid. De huisstijl en promotiemiddelen vormen daarbij een belangrijk uitgangspunt in de herkenning, maar ook het verbindend visueel element binnen de totale organisatie.

De realisatie van de koffiekar is één van de projecten die Omnimark voor Fortune heeft gerealiseerd. Met onze expertise op het gebied van fleetmarking en estatemarking willen wij voor onze klant zowel de verzorging als de zorg op ons nemen voor het wagenpark en de gebouw aankleding. De klant kan zich zo ook concentreren op het realiseren van de groei ambities. 

 

De Fortune Koffiekar is gereed!

De lekkerste koffie op het werk! www.eerstkoffie.nl