Omnimark sponsoring TU Delft

TU Delft

januari 2016 Ook in 2016 zal Omnimark diverse studententeams uit de Dreamhal van de TU Delft ondersteunen. Omnimark's succesvolle samenwerking met het Nuon Solar Team is de aanleiding geweest om de sponsoring verder uit te breiden.

De teams uit de Dreamhal van de TU Delft zijn stuk voor stuk unieke samenwerkingen tussen studenten van diverse faculteiten. Omnimark sponsort samen met 3M in 2016 de volgende teams: Dare, Ecorunner, HumanPowerTeam en het Nuon Solar Team. De teams worden ondersteund in de aankleding van het object van de studie. Dit proces start met de designbegeleiding, waarop de productie en montage van de veelal folie wrapproducties volgt.

Hyperloop

Naast bovenstaande teams zal Omnimark samen met 3M in 2016 haar sponsoractiviteiten ook uitbreiden met het Delft Hyperloop Team. Tesla/SpaceX CEO, Elon Musk, heeft universiteiten wereldwijd uitgedaagd om mee te denken over de ontwikkeling van het Hyperloop-concept. Hij bouwde een testbaan op halve schaal van 1.6 km lang, naast het SpaceX-hoofdkantoor in Californië, waar het Delftse team in de zomer van 2016 zal strijden tegen teams uit de hele wereld.

D:DREAM

Niet elk studentenproject van de TU Delft behoort tot de Dreamhal en krijgt het zogeheten D:DREAM status. D:DREAM staat voor 'Delft: Dream Realization of Extremely Advanced Machines'. Die machines kunnen van alles zijn, van mensaangedreven onderzeeër tot raceauto op waterstof. De multidisciplinaire teams van voornamelijk Delftse studenten werken hard om aan het eind van het jaar een geweldige prestatie neer te zetten. Om de wereld te laten zien dat door hun aanpak grenzen kunnen worden verlegd. De studenten zijn gedreven en volhardend, maar ook realistisch. Dit maakt de leden van de DreamTeams tot extra goede ingenieurs.

MVO-beleid

Omnimark is trots sponsor te mogen zijn van de TU Delft. 3M als strategisch partner van Omnimark beoogt met de ondersteuning invulling te geven aan hun beleid voor sustainability & performance.De motivatie voor sponsoring van de D:DREAM teams is gebaseerd op Omnimark's MVO-beleid. Er wordt hiermee geïnvesteerd in innovatie, jeugd, onderwijs en in de ontwikkeling van technologieën op het gebied van duurzame energie en alternatieve energiebronnen. Omnimark vindt het belangrijk zich voor dergelijke zaken in te zetten en hard te maken.