groot formaat visual ondersteunt Randstad campagne

augustus 2013 Randstad wil bijdragen aan een oplossing voor jeugdwerkeloosheid. Met de nieuwe campagne benadrukt Randstad de kansen die er liggen voor de arbeidsmarkt en bedrijfsleven. De positie van Randstad en dit initiatief is een belangrijk signaal in de huidige economische tijd.

Ter ondersteuning van de campagne “jeugdopzoek” heeft Randstad besloten een mega grote visual op de buitengevel van het hoofdkantoor te plaatsen.

In samenwerking met pandbeheerder Diemermere wordt voor de eerste keer een visual op dit pand aangebracht. De keuze is daarbij gevallen op zelfklevende folie die snel kan worden aangebracht en na de campagne weer snel kan worden verwijderd zonder enige aanpassingen of beschadigingen aan het beschermde karakter van het pand.

Het campagnebeeld is door de sterk herkenbare fotografie stijl gekoppeld aan het complete communicatieprogramma voor #jeugdopzoek.

De zijgevel van het hoofdkantoor van Randstad in Diemen is zichtbaar vanaf de Gooiseweg S112 en leent zich uitstekend voor een sterk staaltje Estatemarking.

Overtuiging in communicatie denken en handelen wordt daarmee versterkt.

Omnimark produceerde de 30m hoge visual op de EFI Vutek GS3250LX digitale groot formaat printer met milieuvriendelijke inkten.

De montage werd door Omnimark verzorgd in samenwerking met pandbeheerder Diemermere met inzet van de glazenwasser installatie.

promotiefilm #jeugdopzoek