Rijdende reclamezuilen

juli 2016 Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het traditionele en gezonde segment van tussendoortjes. Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nākd, Trek, BEAR en Urban Fruit biedt Lotus Bakeries lekkere en gezonde tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers.


 

Team Snelle Jelle

In de afgelopen winterseizoenen was Snelle Jelle de hoofdsponsor van het ‘Team Snelle Jelle’, een succesvol marathonschaatsteam. Een aantal pakkende winterse schaatsbeelden uit de TV-commercials werden door Omnimark op groot formaat op de vrachtwagens geplaatst.

Hetzelfde werd gedaan voor de merken Nākd en Trek: Voor deze volledig natuurlijke tussendoortjes, koos Lotus Bakeries voor een fleetadvertising campagne: ruim 30 m2 attentiewaarde per vrachtwagen.

 

Dé specialist in food logistics

Bakker Logistiek uit Zeewolde verzorgt het transport voor Lotus Bakeries. Met ruim 500 voertuigen zijn zij dé specialist in food logistics en ondersteunen een groot aantal bedrijven en merken. Hun 13 meter lange koel- en vriestrailers zijn uitermate geschikt voor fleetmarking.

  

3M Superflexinkt

De full-color reclamebeelden die Omnimark heeft geplaatst op de vrachtwagens, vereisen heldere, contrastrijke kleuren, die altijd, in weer en wind, mooi blijven. Omnimark maakt hiervoor gebruik van 3M Superflexinkten. Dit zijn inkten met de hoogst mogelijke UV-lichtechtheid. In 2001 heeft Omnimark voor Campina meerdere printproducties geproduceerd, welke nu nog steeds, groen als gras, rondrijden op de Nederlandse wegen.