uitslag prijsvraag fleetmanagement 2013

juni 2013 De winnaar van onze prijsvraag is geworden mevrouw Mr. Margriet Verlinden van Conquaestor uit Utrecht. Bij vraag 3 werd men gevraagd de lengte van de retroreflectie folie op de rol in te schatten. Haar antwoord kwam het dichtst bij de werkelijke rollengte van 22,98m. Van harte gefeliciteerd en wij wensen haar veel plezier met de toegekende prijs; een vliegreis in een Diamond Star DA40 boven Nederland.

De 11de editie van Fleetmanagement was een groot succes. Vele enthousiaste fleetmanagers hebben een effectieve dag beleefd met lezingen en conferenties afgewisseld met breakout sessies en bezoek aan de beursvloer.

Margriet Verlinden is wagenparkbeheerder van Conquaestor. Zij heeft als winnaar van de Omnimark prijsvraag een vlucht in een Diamond DA40 gewonnen. Zij meldde ons verder dat de dag haar veel heeft opgeleverd, maar dat ze niet voldoende tijd had om alle beursdeelnemers te bezoeken.   

Ook willen wij Patrick van Langevoort van Alliander feliciteren met zijn verkiezing tot fleetmanager van het jaar 2013.

Met het actuele Fleetmanagement thema ‘mobiliteitsmanagement in crisistijd’ in gedachten, spreken wij de wens uit dat alle betrokkenen in mobiliteitsland hun sterkte weten te behouden en zich kunnen klaarstomen voor de groei die wij uiteindelijk weer zullen krijgen. 

Autolease wereld verslag

Conquaestor