een korte kennismaking want wie wij werkelijk zijn kunt u alleen ervaren

Omnimark zorgt voor realisatie en bewaking van uw visual imago: we zijn experts in de belettering en aankleding van auto’s, gebouwen of producten. Dat vak hebben we in de vingers en ondanks onze meer dan 60 jaar ervaring leren wij nog elke dag bij om daarmee onze klanten maximaal te ontzorgen.

over ons

"We zijn betrokken bij veel huisstijlen. Door de veranderende markt, producten en diensten laten bedrijven zoals KPN en PostNL steeds vaker hun huisstijl aanpassen aan nieuwe markt omstandigheden. De digitale productietechnieken maken dit weer eenvoudiger realiseerbaar. Deze ontwikkeling leidde ook weer tot nieuwe materialen in nauwe samenwerking met 3M, Avery en MacTac, waarmee we een sterke band hebben".

"We kwamen al vroeg in beeld bij grote bedrijven voor het beplakken van wagenparken. Wij introduceerden het begrip fleetmarking. In de zestiger jaren zijn wij gestart met de nieuwe huisstijl voor het wagenpark van Albert Heijn, daarna volgden klanten als PAM, De Gruyter, Van Gend & Loos en meer recent wagenparken voor Alliander, KPN, Nuon, PostNL en de ANWB Wegenwacht ".

het onderscheid

"We zijn sterk service georiënteerd en hebben een grote productiekennis en hoge productie capaciteit die de basis vormt voor innovatie. We schromen niet om samenwerkingen aan te gaan met strategische partners, om te voorzien in complete oplossingen voor de klant. Daarbij stellen wij ons op als ketenspeler om alle elementen te coördineren en inzichtelijk te houden voor de klant”.

“Door onze eigen productie mogelijkheden kunnen wij flexibel inspelen op klantvragen. Onze service, onze projectorganisatie moeten de klant ontzorgen, voorzien in gemak en rust. Onze opdrachtgevers kunnen zich daardoor concentreren op hun eigen klanten. En natuurlijk geven we de beste productkwaliteit. Wij zorgen ervoor dat ‘Alles op zijn plaats’ komt".

groei

"Onze markt verandert. "In de afgelopen jaren hebben we de omvang van onze klanten zien groeien door fusies, overnames en door internationalisering. Klanten raken ook steeds meer bekend met signmaking en fleetmarking".

"We willen daarom groeien, om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en nieuwe paden te betreden. Hierdoor willen we goed kunnen inspelen op veranderingen en vragen uit de markt".

“In de afgelopen jaren hebben we grote internationale opererende klanten geholpen, zoals Heineken, C&A, Petronas en de Gategroup. Dat willen we doorzetten. Het gaat gepaard met een verschuiving van productie naar service met productie. Met behoud van onze hoge technische kwaliteit natuurlijk. Kleinere, lokale opdrachtgevers kunnen profiteren van onze steeds grotere ervaring en ons serviceapparaat".

Contact opnemen?

Vul hier uw gegevens in